Miért nem működik a mélyláda vajon?
Sziasztok:)
én egyeltalán nem értek az elektronikus kütyükhöz és mindig szerelőhöz vittem ha valamim tönkrement...
De most mielőtt elvinném,szeretném tudni hogy van e valaki aki tudja hogy én tudnék -e valamit csinálni vele saját magam hogy megjavuljon...
Sajna ha a főkapcsolójával a hátulján bekapcsolom,áram alatt van.....de mégsem észleli....ilyenkor az egész érintőképernyő kivillan,és már lehetett kezelni...sajna ez most abszolút mintha az nem érintkezne amiből kapja az áramot....
Na és ha valaki azt tudná hogy mennyire számíthatok anyagiakban .....hogy mennyirt kell fizetnem hogy ezt a szerelő megjavítsa nekem....Nagyon köszönöm előre is a válaszotok:)
Legyetek jók
sziasztok:)

04:49
Köszönöm a válaszod,örülök hogy te megértetted ezt a bonyolult kérdést:)
Hát annyi hogy nekem ez az 5.1-es hangfalrendszer mélyládája érintőgombos.....
Tehát ha be volt kapcsolva....amíg működött persze....addig az kéken világított...
Most ez megszünt és még csak nem is érzékeli a bekapcsolást....tehát nem csak a kijelző ment tönkre,hanem a hang része is .
na akkor köszönöm a válszat:)
Szép napot heló:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!