Kinéztem egy tévét, meg fogom tudni vele csinálni, hogy olyan filmet nézzek rajta ami a gépemen van? (WiFi)
Hyundai FL24285SMART (a méret miatt kompromisszumokat kellett kötnöm, max. szélesség 65 cm)
A TV-én van WiFi kapcsolat lehetőség és azt olvastam a gyártó oldalán, hogy tud kapcsolódni PC-vel, de lenne néhány kérdése!
1. Ahhoz hogy kapcsolódjon a PC-hez be kell lenni kapcsolva PC-nek is vagy elég ha a router(wifi) működik?
2. Egy gépre letöltött FullHD filmet meg fogok tudni nézni rajta akadás mentesen?
3. A TV-én lehet ugye netezni, ez hogy működik, távirányító, vezeték nélküli egér és billentyűzet?
4. Milyen ez a TV, ilyen méretben (65 cm széles) tudtok még valamit ajánlani?
-- A válaszokat előre is köszönöm! --
"1. Ahhoz hogy kapcsolódjon a PC-hez be kell lenni kapcsolva PC-nek is vagy elég ha a router(wifi) működik?"
Én eddig jutottam. Persze, és filmet is tudsz úgy nézni, ha a tv nincs bekapcsolva? Szerinted?
1, Be kell kapcsolni a számítógépet. :-)
2, Kodektől, bitrátától, a hálózati kapcsolat sebességétől, valamint transcoding esetén a PC teljesítményétől függően vagy igen, vagy nem.
3, Bűn rossz smart tévén netezni. Próbáld vásárlás előtt letölteni és elolvasni a használati útmutatót. Abból kiderül a billentyűzet és egér támogatás.
4, passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!