Ainol tablagepemmel az lenne a baj, hogy a képernyő becsíkol és szaggat. Valaki valamilyen megoldást tud esetleg?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 14:03
1/6 anonim válasza:
igen, máskor nem veszel ilyen kacatot
2/6 A kérdező kommentje:
Ez a baj,hogy csak kaptam.. és nem én választottam.
2014. okt. 1. 14:19
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem legalább az alap dolgokra jó lesz.
2014. okt. 1. 14:21
5/6 anonim válasza:
Hat ha kaptad, akkor sajnalom, de ez van. Venni ilyet sose szabad, mert persze lehet, hogy minden problemamentesen fog mukodni, de nagyobb esellyel fogsz ki selejtet, mint egy megbizhato markanal. Termeszetesen megbizhato markanal is befurodhetsz, de ott legalabb altalaban megoldja a dolgot a garancia, itt meg ez kb eselytelen, legfeljebb kicserelik neked egzy ugyanilyen hulladekra, de inkabb meg azt sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. okt. 1. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!