Szerintetek megéri megvenni a Titanfall-t?
Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 07:19
1/4 anonim válasza:
48 órán át játszhatsz vele, ha egyszer elindítod. Ennyi idő alatt szerintem el tudod dönteni, hogy neked tetszik-e vagy sem, megéri-e vagy sem.
2/4 A kérdező kommentje:
igen hallottam erről a 48 órás ingyenes játékidőről csak az a baj hogy nincs elég hely gépemen, viszont karácsonykor új gépet kapok és akkor venném meg.
Tényleg ha már itt tartunk nincs véletlenül xbox 360-ra?
2014. okt. 1. 10:57
3/4 anonim válasza:
Csak töltsd le az origin-t és "vedd" meg. Aztán majd karácsonykor kipróbálod. Ha egyszer bekerül a játékaid közé, akkor később már nem veszik el. Nekem most a PVZ garden warfare van bent így, nincs időm játszani, csak beraktam. Majd ha lesz, akkor kipróbálom. Most már pl az az akció sem aktív, de ha akarnám, tudnám telepíteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
2014. okt. 1. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!