Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megéri megvenni a...

Szerintetek megéri megvenni a Titanfall-t?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

48 órán át játszhatsz vele, ha egyszer elindítod. Ennyi idő alatt szerintem el tudod dönteni, hogy neked tetszik-e vagy sem, megéri-e vagy sem.

2014. okt. 1. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:

igen hallottam erről a 48 órás ingyenes játékidőről csak az a baj hogy nincs elég hely gépemen, viszont karácsonykor új gépet kapok és akkor venném meg.

Tényleg ha már itt tartunk nincs véletlenül xbox 360-ra?

2014. okt. 1. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak töltsd le az origin-t és "vedd" meg. Aztán majd karácsonykor kipróbálod. Ha egyszer bekerül a játékaid közé, akkor később már nem veszik el. Nekem most a PVZ garden warfare van bent így, nincs időm játszani, csak beraktam. Majd ha lesz, akkor kipróbálom. Most már pl az az akció sem aktív, de ha akarnám, tudnám telepíteni.
2014. okt. 1. 11:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
2014. okt. 1. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!