Eltörtem a laptopom kijelző keretét, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Apukám az autóban nagyot fékezett, és leesett mellőlem a laptop,és a bal alsó sarokban ahol már a "monitor" rész van, ott vízszintesen el van törve. eddig 4 üzletben voltam, azt mondták nem tudnak rendelni keretet. és az a repedt keret le akar esni, és ha az leeseik akkor kilátszanak a kábelek, meg ilyenek.
hogy tüntessem el a törést? tixo/szikszalag-gal nem lehet mert nem tartja meg.
S.O.S
2014. szept. 30. 15:37
1/6 csabika1971 válasza:
Eltüntetni csere nélkül nem fogod tudni. Megjavítani, hogy legalább egyben legyen? Pillanatragasztó. Csak először egy kis darabján próbáld ki, hogy megfogja-e.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, és ha befolyik a ragasztó akkor mit csináljak? o.O
2014. szept. 30. 15:46
3/6 csabika1971 válasza:
Magán a helyszínen készre illesztve ragasz. Ragasztót pedig csak érzéssel, hogy ne úgy ússzon benne. Ha meg kicsi még is befolyik az nem tragédia, mert a belső felületen eloszlik. Mert ha nem vitted túlzásba akkor nem cseppen le.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok, megyek is a papírboltba, veszek ragasztót :D xD
Köszönöm a válaszokat, nagy segítség! :)
2014. szept. 30. 15:54
5/6 anonim válasza:
Először is nem papírboltban veszünk hozzá ragasztót. Másodsorban pedig a bontott alkatrésszel szebb lehet, ehhez azonban tudni kellenen a típust.
6/6 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam, le mentem a papírboltba vettem pillanatragasztót, és összeragasztottam
a nővérem meg valamivel lefestete így alig látszik
2014. okt. 3. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!