Alcor firmware frissítés?
Van egy Alcor tabletem, egy csomó baja van, írtam a gyártónak, azt mondták hogy kiderüljön szoftveres, vagy hardveres hiba, frissítsem a legújabb android tesztverzióra. na de én nem tudom hogy kell frissíteni az androidot, és a firmware-t. meg is írtam nekik, azt mondták, hogy az már nem az ő felelősségük, ha elrontom, és nem tudnak ebben segíteni.
Alcor Zest Q813 IX tabletem van. segítsetek!
aki tud skypeon is segíthetne,úgy hogy megosztom a képernyőm. köszi
Szerintem a Livesuite upgrade toolal
Ez ugyan Myaudio de hasonló lehet.
Utána olvasok a tiednek, aztán segítek.
HArd resetet próbáltál rajta? Van rajta recovery menü?
Kikapcsolod a tabletet. Lenyomod a hangerő fel gombot és vele együtt bekapcsolod, bejön egy menü?
1. válaszoló, köszi van hozzá programom, amit az alcor küldött, rkbpatch tool vagy mi. :) a myaudiotól különbözik, sokkal.
2. válaszoló , néztem az oldalt, többször elolvastam, de nem értem, és félek hogy elrontom a tabletem, mert ha így rontom el, az nem minősül garanciális hibának.
:(
Most mi? Van rá garanciád, miért nem viszed szervizbe?
Elolvastam a telepítési útmutatót, abszolút egyértelmű, de egyébként is a rockchipet a legegyszerűbb flashelni, pláne az rkbatchtool-al, ha ez nem teljesen világos, s van még garanciád, csak azt tudom mondani, hogy vidd szervizbe. Ha a "csómó" baj, leginkább abban merül ki, hogy tetű lassú bír néha lenni, van, hogy az app nem válaszol, FC-ik (force close), akkor el kell, hogy keserítselek, ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!