Milyen hangfalat ajánlotok?
mennyi pénzed van?
zeneszerkesztéshez bőven elég studio monitor. ami minőségi, szépen szól
Ezt már 100 alatt megúszod
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én pl. úgy, hogy ha valamire vágyok, vagy netán konkrétan hobbimhoz kapcsolódó dologról van szó (itt pl. a barátod hobbi zeneszerkesztő, hallgató, mozis, stb...) jobb szeretem megvenni magamnak a dolgokat. Főleg ha műszaki termékről van szó. 90% hogy olyat veszel aminek örülni fog, de ha ő ment volna el venni, az igényeit jobban kielégítőt talál.
Nem tudom érted-e mire gondolok, de pl. ha valaki hobbiból horgászik, és veszel neki egy horgászbotot születésnapjára, tuti hogy nem lesz neki jó. Örülni fog neki, de ő jobbat választana. Így lényegében nem veszi igazán hasznát.
Születésnapra inkább valami populárisabb, vagy totál személyre szóló dolgot vegyél. Én frászt kapnék ha a bnőm venné a hang"cucc"omat. :D
Nem az első vagyok, de mondok párat. Igazából attól függ milyen zenét szeretne készíteni. A "legőszíntébb" a Yamaha HS8, ha ebből veszel kettő bőven 100e fölött jössz ki. A következő a JBL LSR308, ez kicsit emel magasban, de korrigálható. Ezek 8" mélyhangszóróval rendelkeznek, tehát elég mélyre lemennek. Ha nincs szükség alacsony alsó határfrekvenciára, akkor ott a JBL LSR 305, ez még belefér a keretbe. A Yamaha kistesója a HS5 borzalmasan emel mélyközéptartományban, ilyet ne. Ott vannak még a KRK-k, Rokit 8 és a kisebb Rokit 5, ezek nagyon színezik a hangot, de ha csak hobbiból zenél megfelelő beállítással alkalmas lehet zenekészítéshez de inkább zenehallgatáshoz.
Tehát összefoglalva, legjobbtól visszafele:
- Yamaha HS8
- JBL LSR 308
- JBL LSR 305
- KRK Rokit 8
- KRK Rokit 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!