Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPaden tudok olvasni Microsoft...

IPaden tudok olvasni Microsoft Office-s fájlokat? Adebeseket? Gondolok olyanokra, hogy Word, Excel, Power Point, Adobes . Pdf fájlok, stb.

Figyelt kérdés

iPaden tudok olvasni Microsoft Office-s fájlokat? Adebeseket? Gondolok olyanokra, hogy Word, Excel, Power Point, Adobes .Pdf fájlok, stb. Nekem elsősorban az ilyen fájlokkal való munkára és olvasására kell a tablet. Ha az ilyesmit az Apple nem tudja, akkor célszerű más márka után néznem, ugye?

Applet csak azért szerettem volna, mert még nem hallottam olyanról, hogy elromlott, és tudok jó árban.

2014. szept. 23. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen. De a hivatalos microsoft office csomag a desktophoz képest kevesebb funkcióval rendelkezik, és elő kell rá fizetni, ha szerkeszteni is akarsz. Ha más kiadó alkalmazása is megfelel, akkor megszerezheted ingyen is. Amúgy ilyenre egy wp 8.1-es tablet lehet hogy jobb lenne.
2014. szept. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!