Érdemes Ipod Touchot venni?

Figyelt kérdés
Jobb a hangzása mint mondjuk egy W910-nek?
2010. jan. 20. 17:22
 1/5 anonim válasza:
Tök mindegy, ha leejted, úgyis tönkremegy. :P
2010. jan. 20. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom, nem egy nagy a hangszórója, a fülese aztmonják jó, én perpill nem adnék érte 130.000ret, a nokia n95 8GB-mat nem adnám érte ha nem kéne ráfizetnem se. SZerintem nem éri meg az árát.
2010. jan. 20. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

2.-nak

Hol 130ezer??? Te nagyon el vagy tévedve... Ja max ha zsír újan veszed az apple boltban, amúgy nagyon is megéri megvenni, mert használtan is találhastsz olcsón, rendkívül megkímélt touchokat. Azen felül jailbreak után ott van rá a több tízezer alkalmazás, wifi, vieóletöltés, youtube videók nézése, feltehetsz komplett dokumentumokat, képeket és még sorolhatnám...

2010. jan. 21. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
14:12 engem nem érdekelt, nekem mondták hogy annyi. És ha már veszek akkor nem használt szrt hanem újat vennék garóval.
2010. jan. 23. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Na bumm én meg harmadannyiért vettem egy kb. alig használtat, jó, gari nélkül, de nem baxom el... Kinek a pap, kinek a pap lánya.
2010. jan. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!