Rincsi94 kérdése:
A fifa15 xbox360ra hogy hogy ijen gyenge grafikában?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem pcre a gépigényt hát egy crysis3 gépigény szinte nagyon sokat vártam tőle vagy lehet xbox one vagy ps4en mutatja meg azt amit a bemutatóban lehetet látni??állitólag a fifa15ben érzelmük van a játékosoknak stb én eztse vettem észre de lehet azért mert ez nem a végleges fifa15 ami megvan??majomparádéról van és angol nem magyar nyelvet se lehet választani hanem indul magától vagy ennek nincs hozzá köze??mert a magyart 25én adják ki!!2014. szept. 22. 01:28
1/9 anonim válasza:
Nem láttam még X-en, de mit vársz egy 8 éves hardvertől!?
A játékosok érzelmei szerintem csak ps4-en és Xo-on van, bár ez nem biztos.
2/9 Tengor válasza:
Te valószínűleg a nyelvbarát verziót loptad el, ami azért ilyen, hogy a használóik kiábránduljanak a játékból és inkább a nyelvtankönyv felé forduljanak. Javaslom, hogy tégy te is így, mert amit ide hánytál az borzalmas!
3/9 A kérdező kommentje:
az igaz hogy nem mai hardver de a fifa world cup 2014-ben elég tűrhető a grafika focishoz képest...nem xbox360on és ps3on is kell lenniük érzelmeknek én úgy tudom!!!
2014. szept. 22. 09:33
4/9 A kérdező kommentje:
Nyelvbarát??? ez nem orosz nyelvű vagy mit tudjam én hanem angol!!! és ez az usai kiadás mert ott hamarabb jelent meg mint az eu-ban!!De ahogy utána néztem még 1 normális gameplay videó sincs fifa15ről ugy hogy ezt nem értem nekem meg 2 napja megvan ez a változat!! Bár lehet ha kiadják a magyar változatot az lessz az igazi de nem biztos! :((
2014. szept. 22. 09:37
5/9 anonim válasza:
A fejlesztők már a PS4-XO vannak elfoglalva, az előző generációra kevesebb figyelem irányul, ezért érezheted visszalépésnek a tavalyihoz képest.
6/9 anonim válasza:
hát én probáltam a 15 demoját ps4 en és ott se néz ki valami jól.pld sok játékost fel se lehet ismerni xd
7/9 A kérdező kommentje:
nem tudom most el kéne adni?? sokan azt mondják hogy az új generációra felesleges még váltani 1-2 évig!! de ha ilyen grafikával fogják kiadni a játékokat akkor elgondolkodom rajta:(( vagy mondjuk ott a gta5 ami szép grafikával lenne de az meg szaggat mint 1 5évvel ezelőtti pcén játszanék..borzasztó
2014. szept. 22. 20:42
8/9 A kérdező kommentje:
De állítólag mondjuk 1 fifa amit szinte minden platformra megjelenik abban az új generáció 15%-al jobb elődjénél mármint grafikára gondolok..addig míg nem fejlesztenek normális játékot ps4 xo-ra addig nem sokkal lessz jobb grafikában mert nem tudja megmutatni mi rejlik bennük ilyen játékokkal nem tudják ki mutatni a foguk fehérjét mint 1 fifa vagy need for speed stb..!!
2014. szept. 22. 20:46
9/9 anonim válasza:
Az elsőnek mondanám, hogy az a 8 éves hardver bőven el tudná vinni a játékot szépen is, de a fejlsztők szerintem már direkt egy ilyen dilettáns változatot adtak ki, hogy az emberek inkább a One-ra kijövő verziót vegyék meg. Egyébként kedves kérdező, a kérdésed engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!