Hogyan tudom bedugni az árnyékolt kábeleket a hangkártyába amiket vettem?

Figyelt kérdés
Vettem (igen drága) duplán árnyékolt kábelt, hogy a hangkártyám és a házimozit öszekössem analógba. Sajnos a Jack > RCA kábelek amiket vettem olyan szélesek, hogy nem fér el kettő egymás mellett a hangkártyába. :( Milyen megoldás van erre esetleg? Valaki járt már hasonlóan? Valami jó minőségű toldalék ami szintén árnyékolt de elfér? Ahonnan ezeket rendeltem a kis toldalékoknak is ugyanilyen nagy átmérőjű a csatlakozoja.. Dobhatom a kukába? Szeretném megtartani ezeket a kábeleket mert hallhatoan jobb jel megy át rajta mint a régi árnyékolatlan vacak kábeleken.. csak az apro baj az, hogy kettőt tudok bedugni a négyből :S ha esetleg valakinek van valami ötlete köszi előre is.

2014. szept. 21. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen hangkártya?
2014. szept. 22. 05:59
 2/5 Tengor ***** válasza:
Optikai bemenet nincs a házimozin? Akkor egy kábel kellene és nincs rajta zavar.
2014. szept. 22. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:

sziasztok!

A hangkártya az egy régebbi Creative SoundBlaster X-fi Extreme music (ezen vanank nagyon közel a lyukak egymáshoz):

[link]

a kábelek meg ilyenek:

[link]

Optikai kimentem van az alaplapin és be is van kötve az erősitőbe az is. De azt csak filmezéshez használom. Zenét ezen szeretek hallgatni és szintén 5.1be van bekötve, letükrözött stereoba. Lehet, hogy csak placebó, de szerintem jobban szól mint az optikai... :)

2014. szept. 22. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

# 3

Digitálisban nem szólhat jobban... :D Ha egy lemezjátszót hallgatsz van értelme ennek, hiszen analóg jelet viszel máshogy nem is lehet.

De a digitálisból analóg jelet csinálni felesleges...:D De persze ízlés kérdése, van aki kedveli ezt a kicsit rosszabb hangzást, hiszen nem mindenki tartja ugyanazt a legjobbnak...:D

2014. szept. 22. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:

kedves negyedik.

a digitalisnak csak stereoba lenne jobb minosege. mint irtam 5.1et akarok atvinni. ami optikai kabellel nem lehetseges tomoritetlenul. emellett az erositobe epitett dekoder minosegen is sok mulik. es nemhinnem h egy kenwood erositobe jobb dekodert epitettek mint egy xfi kartyaba. a csatonankenti eq-zas lehetosegevel is elhetek ha analog jelet viszek at. szoval meg van ra az okom h igy akarom. de am nem digitalis vs analog minoseg volt a kerdesem. nekem fizikailag nem fernek el a dugaszok. ezert ereekelne h hatha letezik valami jo minosegu toldas ami szinten arnyekolt es el is fer... vagy ha egyik se akkor marad a satu. es osszepreselem a csatlakozokat...

2014. szept. 23. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!