Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fényképezőt vegyen egy...

Milyen fényképezőt vegyen egy teljesen kezdő?

Figyelt kérdés
Mivel nem nagyon értek hozzá ezért az ár mindegy profi gép gondolom nem kell mert kezdő vagyok. Az a lényeg hogy nem használnám olyan sokszor. Teljesen kezdő vagyok alig fényképeztem valamennyit eddig. És szeretnék venni egy jó kis gépet.
2010. jan. 20. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
ha érdekel a téma, akkor még NE vagyél gépet. Ugyanis ha most veszel és a neten olvasgatsz, rengeteget tanulsz, akkor lehet rájössz, hogy rosz gépet vettél. Ne mástól kérj tanácsot, hanem MAGAD mézz utána, hogy neked mire van szükséged. Mit akarsz fotózni, milyen témát stb. Nagyon nem mindegy ugyanis ezen múlhat, hogy alkalmas-e a gép rá. DSLR-t nem javaslok első gépnek, csak annyit tudok mondani, hogy nem full automatát vegyél, hanem valami normálisabb gépet, akár használtat.
2010. jan. 20. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
fujifilm finepix s5700at tudom ajánlani. nagyon jó gép és szépen lassan ki lehet vele tapasztalni a záridő-iso-rekesz arányokat a témáknál, ő maga is beállítja ha ugy szeretnéd, de te is tudsz kisérletezni vele, szerintem nagyon jó gép egy kezdő fotósnak. nemtudom most lehet-e kapni ujan mert nekem 1 éve volt amikor kezdtem. de ha tudsz szerezni akkor abba nem csalódnál.
2010. jan. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!