Meg fog jelenni az f1 2010 psp-re, vagy csak ez a 2009-es kiadás lesz mostanában psp-n?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a 2009-cel nekem is megvan,de tökéletesen jó.Am milyen SW van a gépeden,ha offolhatok?
2010. jan. 20. 15:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Nincs még psp-m:)

Ezért kérdezem, hogy érdemes-e venni egyet:)nagy f1 fan vagyok!

Neked bejött?Írsz a játékról?Köszi!

2010. jan. 20. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmilyen SW a gépén.

De amúgy milyen FW van a gépeden?

Amúgy psp.ign.com-on keresőbe beírod, ha nem hozza ki akkor meg az Advanced Search-nél a Games-nál tudsz pontosabban rákeresni.

Írni fogja előre, hogy megjelenik-e, de lehet, hogy csak 2-3 hónap múlva írják ki.

Amúgy nekem nem tetszett sem a '06 sem a '09 sem.

2010. jan. 20. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes venni, de ha csak az F1 miatt akarsz, akkor hanyagold.

Két f1 játék van rá.

De ha a többi jó játék is jöhet, akkor érdemes, mert több ezer jó játék van rá, és egyszerűen tényleg nagyon jó.

Na és most néztem, nem valószínű eddig, hogy lesz rá:

[link]

2010. jan. 20. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Nagyon jó game,sok lehetőséggel,viszonylag friss versenyzőlistával,egyszóval nagyon korrekt.
2010. jan. 20. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
és az irányítás megszokható, nem zavaró?
2010. jan. 20. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Kicsit sem zavaró.

Még FPS játékok is jók rá, hiába nincs hozzá egér.

Pedig én is előtte csak PC-n játszottam.

2010. jan. 20. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:

De ha akarsz venni, vigyázz milyet veszel, mert nem mindegyiket tudod flashelni = nem mindegyiken tudsz letöltött játékkal játszani.

Ha új alaplapos 2000-t vagy bármilyen alaplapos 3000-t veszel, akkor azokat csak 5.03 vagy kisebb FW-vel lehet flashelni.

És mivel doboz alapján sehogy sem deríted ki, hogy milyen rajta az fw, érdemes vagy alapból flasheltet venni, vagy olyan helyen venni ahol kipróbálhatod és megnézheted az fw verziószámát.

2010. jan. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!