Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Alcor Access O719R táblagép...

Az Alcor Access O719R táblagép mennyire jó? Megéri a pénzét?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam azon, hogy idén karácsonyra már tényleg kellene egy tablet, de nem tudom, hogy melyiket válasszam. Egy relatíve olcsót keresnék. Még tegnap olvastam egy cikket a fent említett táblagépről és az alapján elgondolkoztam rajta. Megéri a pénzét? Van hasonló árkategóriában jobb ennél?

Ha valakinek van róla személyes tapasztalata, annak nagyon örülnék! (pl. milyen a kijelző, a hangszóró, nem csak "számok", hanem konkrét vélemény) :)

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2014. szept. 20. 20:35
 1/1 A kérdező kommentje:
Amit elfelejtettem említeni: sok játékra, HD videó-, vagy filmnézésre és hasonló dolgokra használnám, nem "irodai" tablet kéne. A jó képminőség is fontos!
2014. szept. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!