Sonyanti kérdése:

Valaki ajánlana nekem egy oldalt ahonnan leszedhetek, egy gyári "tiszta" androidot? Folyt lent.

Figyelt kérdés

van itthon egy tablet amin már alapból nincs android és szeretnék készíteni egy sajátot rá.

Amolyan gyakorlásként vagy nem tudom hogy mondjam...elkezdtem olvasni és szeretném gyakorlatban is megpróbálni!

A készülék Rootolva van alapból szóval az első gond már el is hárult.

2014. szept. 17. 20:43
 1/7 A kérdező kommentje:

Ohhh igen vártam egy ilyen választ...(sőt a te válaszoddal már többször is találkoztam itt.)És akkor is ugyan ebben a stílusban írtál!már bocs.

A gond ezzel csak az hogy amit találtam mind már alapból főzött ROM.

Nekem viszont csak egy sima kernel tartalmú rom kell amibe én rakom be azt amire szükségem van.

ilyen pl:

-a böngésző

-Billentyűzet

-stb.

Szóval én szeretnék készíteni egyet.

Szóval nagyon megköszönném ha egy Normális és használható választ adnál.

Már "Bocs" ha nagyon bunkónak tűntem.

2014. szept. 17. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ha jól tudom és javíts ki ha tévedek de ennek az oldalnak pont az a lényege,hogy kérdéseket tegyenek fel és normális választ kapjanak.

De tényleg szólj...ha mondjuk nincs igazam?!

2014. szept. 17. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá: [link]
2014. szept. 17. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem fog menni! (ha itt kérdezed akkor pláne)

Keress inkább a tablet gyártójának az oldalán egy gyári rom-ot.

A Root csak egy 'rendszergazdai jogosultság'.

2014. szept. 18. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Saját ROM készítését egyelőre hanyagold, az nem egy "gyakorlás", hanem komoly meló.

Azt javaslom, hogy szedd le a Cyanogenmod-ot/PA-t és rakd bele a zip fájlba a saját alkalmazásaidat + vedd ki ami nem kell. Xda-n láttam erről egy tutorial-t, az alapján próbáld meg.

2014. szept. 18. 12:19
 6/7 A kérdező kommentje:

A gond az hogy a gyártó oldalán ennek a tabletnek a romja már nem elérhető. :/

VAlami vacak román tablet.

Köszönöm az XDA-s ajánlatot megnézem azt is :)

2014. szept. 18. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Na sikerült!mondjuk az Android megy kb 4óra szívás után.

A gond csak az hogy telepítettem rá már alkalmazást meg mindent.Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást a tabin hogy legyen tisztán ha szükségem lenne rá.de a gyári visszaállításnál kidob a recovery menübe.

Nem is ez a baj a gond azzal van hogy ott se tudok gyári visszaállítást csinálni. MI lehet a gond?

2014. szept. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!