Veina kérdése:

Mi a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
Kb fél éves az Asus gépem win8 de már frissítette magát a 8.1-re nem ez a kérdés igazából csak felvilágosításként mondtam. Az lenne a problémám, hogy a kamerája nem működik megfelelően vagy is a fényerőt meg a kontrasztot nem tudom be állítani rajta és nem lehet látni. Mit tudok csinálni, hogy normálisan működjön??

2014. szept. 16. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Eleve dicséretes az, hogy a win8 felfrissítette magát win8.1-re, ez azt jelenti, hogy legális windowsod van.

Ha a webkamerád működik, de nem lehet rajta fényerőt és kontrasztot állítani, az kétesélyes. Az egyik az, hogy valami használja, miközben állítani akarod, ami nem pálya. A másik lehetőség az, hogy sima win8-on sem lehetett állítani. Vagy rossz a driver, és csak úgy vegetál. Ha az első a helyzet, keress egy olyan programot (pl. virtualDub), ami képes kezelni a webkamerát lefoglalás nélkül, és ott állítsd be a megfelelő értékeket! Ha a többi lehetőség van érvényben, Isten kegyelmezzen a webkamerád lelkének!

2014. szept. 17. 02:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen eredeti és regisztrálva is vagyok a Microsoftnál. Mikor sima 8-al megvettem akkor teljesen jó volt tudtam állítani is meg minden. de lehet, hogy jobban járnék ha el vinném az euonicsbe mert ott vettem mert nem szeretnék rajta semmit el rontani keményen meg dolgoztam, hogy megvehessem szóval vigyázok rá mint a szemem fényére.
2014. szept. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!