Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy Orton 4100c műholdvevő...

Sárga207 kérdése:

Van egy Orton 4100c műholdvevőm MPEG2-es Nagra3 kódolásu és szeretném vele a közszolgálati csatornákat nézni. Akiktől kérdeztem azt mondták hogy az Eutelsat9-re menjek de nekem olyan nincs. Melyikre menjek rá?

Figyelt kérdés
csak:Amos1_2, Astra, Astra1id, Nilesat, Panamsat, Eutelsat, EutelW5, EutelW3, EutelW1, Hotbird, Euribird9, Atlandic1, Atlantic2, Atlantic3.
2014. szept. 16. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Eurobird 9: ez az Eutelsat 9 régi neve.
2014. szept. 16. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Az rtl és a tv2 melyik műholdon vannak és kódoltak-e
2014. szept. 17. 19:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Hallottam a kártyamegosztásról, hogy úgy is lehet vele tévézni de nem tudom mi az hogy működik és milyen szerződés kell hozzá
2014. szept. 17. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerződés nem kell hozzá, hisz teljes mértékben illegális, hacsak nem magadnak osztod. TV2, RTL klub sehol sem ingyenes műholdon. Földön digitálisan tudod fogni, de borzalmas minőségben, ha jól tudom a legminimálisabb sávszélességet vásárolta meg mindkét csatorna. Ettől függetlenül, ha ingyen szeretnél tv-zni, akkor ezt tudom ajánlani. Mivel MPEG-2-es a beltérid, azaz DVB-S only, így a közszolgálati csatornákat a Eu9-en is csak SD minőségben tudod fogni, de ami a legfontosabb az SD tp-t keresd le. 12207 H 27500 frekin van.

Utánanézve úgy néz ki, hogy ennek a boxnak a kártyaolvasója nem tehető univerzálissá szoftvercserével, így sajnos a UPC kártyás előfizetés nem megoldható ezzel, pedig ezt akartam ajánlani legális vételhez. Viszont amennyiben vásárolsz egy olyan akár használt boxot, aminél ez megoldható, pl. Amiko beltérik, akkor UPC direktkártya medium csomag 1990Ft havonta, ami igencsak jó ajánlatnak számít.

2014. szept. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!