Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lelassult a tabletem és azt...

Lelassult a tabletem és azt írja ki hogy le kell tölteni az apus launchert de nem engedi le tölteni mit csináljan?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 17:57
 1/1 jucus1 válasza:

Örülj neki!! Az Apus Launcherről itt egy friss vélemény:

"Ez egy vírus!! Senki se telepítse, mert soha nem tudja azután eltávolítani! Én nem tudom, hogy ez a szar miért és honnan települt fel, települ folyton a telefonomra úgy, hogy már kéttucatszor töröltem, de nagyon kivan már tőle a tököm, hogy törlöm, leteszem a telefont és mikor újra kézbe veszem, már fogad az értesítés, hogy sikeresen települt ez a szar Apus... Valamit csináljatok ezzel e tetves mocskos alkalmazásotokkal, hogy kéretlenül ne települjön vissza a telefonomra, mert jelenteni fogom és letöröltetem innen! Hiába törlöm az apk fájlt, az egész könyvtárját ennek az undormánynak, akár a Beállításokban, akár a Google Play-ben törlöm, folyton visszateszi magát. 50-60 alkalommal töröltem már, de mindig felteszi magát ez a vírus a megkérdezésem és az engedélyem nélkül!"

2015. márc. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!