Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A számítógépem beszedett egy...

A számítógépem beszedett egy trójait, mit lehet tenni a radírozáson kívül?

Figyelt kérdés

Pár hónapja letöltöttem a GT2.-t,nem is volt vele baj,de aztán 1-2 hete egyre rosszabbodik a gépem állapota.Alig indul be,kell neki kb 5 perc,az egeret nem látom hol van,mert 1-2 másodpercenként megakad ahogy mozgatom.Az internet lassú,a programokat talán még jobban bírja mint a netezést.Ha 1-2 program,mellette az expoler megvan nyitva,van,hogy magától újra indul.A vírusírtó (PC Tools AntiVirus) ahányszor bekapcsolom a gépet kijelzi,rá megyek,hogy Remove,vagy Qarantine,nem törlődik,és nem is rakja karanténba.A vírus neve oxdyq.dll

Helye : C:\WINDOWS\system32\oxdyq.dll

Ismerősöm mondta,keressem meg és töröljem ki.Próbáltam keresni,de nem jelezte ki,rejtett fájlok keresését is bejelöltem.Próbáltam kitörölni Spyware Terminatorral a segédprogramoknál,de mikor törölném ezt írja ki:

Access violation att address 0051AD90 in module 'Spyware Terminator-exe' Redd pf address 00000000.

Mit tudok tenni?

2010. jan. 19. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

2 dolgot tudok neked javasolni.

Kezdem a részletesebbel:

1., Menj fel ide, lehetőleg egy másik számítógéppel és töltsd le ezt a programot:

[link]

2., Ide is menj fel és itt is szedd le ezt a programot, ha lehet, ismét egy másik számítógépről:

[link]

(lehetőleg a 4.0-át!)

3., Ezt a 2-t tedd fel a számítógépre! Ha normál módban nem megy, akkor csökkentett módban próbáld meg! Ha csökkentetten sem, akkor normálom próbálkozz, a lényeg, hogy valahogy fel tudd tenni.

4., Ha sikerült feltelepítened, indítsd el a számítógépet csökkentett módban!

5., Itt indítsd el azt a 2 programot, amit feltelepítettél és futtass egy keresőt(teljes vírusirtást)!

Röviden ennyi, ha valami esetleg nem világos, akkor írj vissza, megpróbálok még segíteni.

A rövidebb megoldás: elviszed egy szervizbe és egy szakember leirtja neked!:)

2010. jan. 19. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár tanács: a jelenlegi vírus-és kémprogramirtókat töröld le, mikor ezeket teszed fel.

És máskor vigyázz, hogy mit töltesz le!

2010. jan. 19. 15:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké,megpróbálom és nagyon köszi!
2010. jan. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!