Mi baja lehet az Asus transformer pad TF300TL-em nek?
Nemrég betört a képernyője és használhatatlan lett az érintőképernyő.(nem érzékelt semmit) A szervízben közölték hogy 2 hónapot kell várni és 30 ezer forintba kerül a csere.
Külföldről rendeltem 5 ezer forintért, 2 hét alatt megjött.
Én magam szedtem szét, és cseréltem ki, elég ügyes kezünek érzem magam, szerintem mindent sikerült pontosan szét és összeraknom.
Bekapcsoltam a készüléket, nagy örömömre minden tökéletesen működött. Viszont amikor lezártam a képernyőt és újra feloldottam(a feloldás része ment) nem működött az érintőképernyő. Azóta rájöttem ha ilyenkor újraindítom akkor elsőre megint megy minden jól, de ha lezárom akkor megint használhatatlan lesz. Most vagy bekapcsolt kijelzővel hagyom vagy ki-be kapcsolgatom, ami nem az igazi.. Mielött szervítbe vinném gondoltam megkérdezem hátha valaki tud jó ötleteket adni. Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!