Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A lávalámpámnak miért van...

A lávalámpámnak miért van "szaga"?

Figyelt kérdés
Vagy ha sokat használom akkor elmúlik?? Ha sokat bevan dugva akkor van ilyen furcsa szaga..
2010. jan. 18. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Képzeld a miénknek is, már be sem merjük kapcsolni. Utána kéne nézni, de eddig még lusta voltam rá. Meg bemelegszik, de nagyon,
2010. jan. 18. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van, és nem büdös... Egyre tudok gondolni... ráég a por...
2010. jan. 18. 21:33
 3/8 anonim válasza:

Az előbb olvastam egy topikot sz@ros férfi alsókról. Nem lehet összefüggés köztük? :D

Na jó, én is a por mellett szavazok, esetleg a made in china felirat mögött kell keresni a szag forrását.

2010. jan. 18. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó jót nevettem, a Made in China válaszodon. De én nem Kínába vettem::)))én az egyik lámpaboltban. Mégis szaga van. De ezen mindig van por?????::::))) Jó rátapadhatott::))
2010. jan. 18. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vákaszoló, szetd a madi in china az azt jelenti hogy kinába vettte????!?!

kcsit elvagy tévede..

2010. jan. 18. 22:09
 6/8 anonim válasza:

Nekem is van lávalámpám, az olcsóbbik fajtából. Nincs szaga, de aggályosnak tartom a működését, ugyanis nagyon fel tud hevülni.

A por ráégése valóban jó ötletnek tűnik.

2010. jan. 18. 22:33
 7/8 anonim válasza:
A por ég rajta, amúgy nem szabad, hogy szaga legyen. (hacsak nem zárlatos, és a műanyag ég rajta valahol, de az kizárt, mert annak lennének külső jelei is).
2010. jan. 18. 22:58
 8/8 anonim válasza:
nekem volt hogy két napot ment!! a benne lévő "láva" 2 óra használat után le se jön föntről. Amúgy meg szerintem először lövi le a kupakot róla minthogy az üveg szétdurranjon!!!! Amúgy meg azért "büdös" mert az alumínium fölhevül és ilyen szaga lesz... és ha kihül már akkor se múlik el.
2010. jan. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!