Xbox 360 RGH és marketplace?

Figyelt kérdés
Ha RGH-s a gépem akkor tölthetek le demókat marketplace-ről? Mert van egy demó amit le szednék pc-n keresztül marketplace-ről, de nem tudom lehetséges-e?

2014. szept. 10. 14:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ha rgh-s akk mit szarakodsz a demókkal? Amúgy csak torrentről szedj le, xbox livera meg ne menj fel mert megsz*pod..
2014. szept. 10. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:

mert kijött a fifa 15 demója és ki akarom próbálni!

Szóval a kérdésemre válaszolj ne oktass!

2014. szept. 10. 15:16
 3/11 anonim válasza:
Várd meg a rendes gamét fiam! B|
2014. szept. 10. 15:20
 4/11 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló: te vagy az első is?

letölthetem akkor pc-n marketplace-ből inditva, vagy sem?

2014. szept. 10. 15:22
 5/11 anonim válasza:
Én vagyok mind, szerintem nyugodtan töltsd le csak ha a játék indításánál frissíteni akar akkor ne engedd
2014. szept. 10. 15:24
 6/11 A kérdező kommentje:

innen szeretném letölteni [link]

akkor szerinted mehet?

megadhatom az email cimem meg a jelszavam hogy a box nekiálljon letölteni?

2014. szept. 10. 15:31
 7/11 anonim válasza:
Mondom hogy x-el ne menj fel livera mert bannolnak. Csak pc-ről tölts le és fsd-ben ftp-n vagy pendriveon másold fel.
2014. szept. 10. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:

RGH-val nem működik a live.

Nem az a baj, hogy bannolnak, mert így se úgyse mész live-ra utána hanem az, hogy szétcseszi az RGH-t.

2014. szept. 11. 09:20
 9/11 anonim válasza:
Sok közöd nem lehet hozzá utolsó, na mindegy.. fel tudsz menni livera de ha bannolnak utána nem tudsz többet felmenni, ennyi. Játszani utána ugyanúgy tudsz tehát neked mindegy hogy nem mész fel mert nem szabad vagy mert már nem is bírsz, csak az értékéből veszít a gép ha bannolt liveról.
2014. szept. 11. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:
neked se mert te a flashről beszélsz. amúgy jogos várd meg mikorra kiadják három nappal előtte már fent lesz torrenten. aki livozik nem rghzik, aki rghzik nem livozik (semmilyen formában pl marketplace)
2014. szept. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!