Az a problémám hogy megvettem az eredeti Dead Space 3 -at és Origin -es. És beirtam egyszer a kódot és aztán nem engedte hogy egy haverom karakterjével is beirjam ugyanazt a kódot!?
Figyelt kérdés
Esetleg ha tudja valaki hogy tudnánk ugyanazzal a kóddal játszani akkor az légszives irjon mert nem szeretném még egyszer megvenni a játékot.2014. szept. 7. 15:44
2/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem akarom mégegyszer megvenni. 2x2999Ft
2014. szept. 8. 21:18
3/8 anonim válasza:
3000 Ft nem sok. Mellesleg ha Te megvetted, akkor Ő miért nem tudja?
Senki sem mondta, hogy neked kell megvenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem sok az apád fasza a haverom meg segény még kádjuk sincs mellesleg én csak néha mék Magyarországra alig engedte meg apu hogy megvegyem -.-" amugy meg szerbiai vagyok
2014. szept. 9. 15:43
5/8 anonim válasza:
Kád az nincs, de számítógépre amin elfut a dead space 3 az van. Amúgy is tusolni sokkal takarékosabb és higiénikusabb
6/8 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb a gépe de azért kicsit laggosan elfut :S de nem ez a lényeg és légyszives irjál rendes megoldást.
2014. szept. 9. 18:38
7/8 anonim válasza:
Nem lehet megoldani ép ez a lényege a kód regisztrálásnak a nagyobb kiadók mind ezt csinálják ezel szeretnének többet eladni. A 3000 meg egy szegény családnál sem sok de ha nincs kád miért nem adják el a gépet ?
8/8 A kérdező kommentje:
Most nincs pénzem se neki se nekem mert anyuék nem adnak mi meg csak ugy nem termeljük
2014. szept. 27. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!