Szeretnék venni magamnak egy Gamer Netbookot Kinéztem maganak egyet ami Msi Szerinitetek menyire meg bizható a márka vagy menyire jó?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 16:41
1/4 |Orfeusz| válasza:
Az MSI megbízható, de a Dell, ASUS, Lenovo általában jobb áron adja őket, vagy ugyan annyiért sokkal erősebbet tudsz venni.
2/4 anonim válasza:
Azert ha valoban gaming kategoriarol beszelunk (nem pedig egy multimedias laposrol, amiben van egy elfogadhato proci es video, ezaltal rafogjuk hogy "gamer" laptop), akkor szerintem Msi jobb gyarto mint az Asus vagy a Lenovo. Milyen modellt neztel ki?
3/4 A kérdező kommentje:
nootbook .de erröl az oldalrol nézegetem öket .Igazábol arra vagyok kiváncsi hogy meg bizható márka meg hogy az alkatrészek paszolnak egymáshoz. Ugy értem nem csak bele dobálják drágábnál drágáb Alkatrészeket.
2014. szept. 7. 19:29
4/4 A kérdező kommentje:
Ja és Gamer Laptopot keresek!
2014. szept. 7. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!