Mi a vélemeény, tapasztalat a MyAudio Next Q7 3G tabletről? Alapvetően gyereknek lenne.
Figyelt kérdés
Van egy rokon kisgyerek (6 éves), akik voltak látogatóban nemrég, és meglátta az iPad-et, és elkérte, hadd játszon rajta. Most arra gondoltunk, hogy veszünk neki valami egyszerű tabletet szülinapjára, de azért mégsem egy iPad-et, viszont az android-hoz én nem értek.
Néztem ezt a tabletet, egész jónak tűnik technikailag, persze a gyereknek nincs ennyi mindenre szüksége, de gondoltam, ha mondjuk mennek kirándulni valahova, egy GPS azért jól jöhet, vagy HDMI, ha tévén akarnak képeket nézni.
Szóval, van valakinek tapasztalata ilyen készülékkel?
2014. szept. 2. 10:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!