Van egy kb 30 éves Toshiba 2 Magnós rádióm. Ebbe szeretnék egy panelt csinálni, ami a zene ritmusára, nagyobb hangerőnél müködtetne kb 50 led-et. Hogy tudnám ezt megcsinálni?
Van egy régi körülbelül 30 éves Toshiba 2 magnós rádióm, amibe körülbelül 60W erősítőt építettek.
Anno apám szerelt bele egy olyan panelt, ami nekem mai is rejtély. Ez a panel vezérelt pár led-t amik nagyobb hangerőnél villogtak, ritmusra, vagyis amikor nagyobb erővel szólt .
Hogy tudnék én olyan panelt csinálni házilag, ami a hangszóróba lenne beleépítve, és nagyobb hangerőnél villognának a zenére, a zene ritmusára ?
Első válaszóló, ő is úgy kapta, az a panel elfüstölt, nem poénból írtam ki ide ezt a kérdést.
Második válaszólónak köszönöm, de nem erre gondoltam.
Az a panel ami elfüstölt, ami vezérelte a pár ledet, a hangszóróhoz volt kötve, és egy a már táppal szabályzott felületre(9-12v). Nem szeretnék egy külön 220-as kialakitást csinálni, hasonlot szeretnék mint az volt, de mivel szépen elfüstölt, kapcsolási rajzot se tudok késziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!