Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SONY MHC-EC619IP Mikro hifi-t...

SONY MHC-EC619IP Mikro hifi-t megéri megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék venni egyet, szerintem jó vétel de előtte meg akarom kérdezni azokat akiknek esetleg van és tudnának mondani róla véleményt.

(Csak Sony hifiken gondolkodom, más gyártótól nem szeretnék venni. Otthoni használatra a laptophoz kellene)

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 31. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, nekem van sony hifim, mondjuk ettől jóval komolyabb kategória, árban is, méretben is.

De meg vagyok vele elégedve. 10+ éves MP3-as RDS-es, akkoriban ez ritkaság volt. Viszont nincs rajta manuális EQ. Ez pl engem sokáig zavart.

Amúgy esztétikailag, hangzásra, teljesítményre én teljesen elégedett vagyok a sony-val.

2014. aug. 31. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!