Xbox 360 flas-elt! Lehet az irott játékokkal multizni?
Figyelt kérdés
Nekem ps3-am van, és hiába győzködtem kolegám is ilyet vegyen, ő sanos az xbox mellett döntött mert arra vannk irott játékok. De az irott játékokkal lehet online nyomni a game-t??? És boxon fizetős még a multijáték?2010. jan. 17. 11:31
1/3 anonim válasza:
Az Xboxon az írott játékkal nem lehet multizni és ha eredeti játékod lenne akkor se lehetne multizni,mert kell venni előfizetést,hogy játszhasd ,ez egy kb. olyan évente 10 ezer forint ,a PS3-on ingyen lehet netezni és multizni,de többség azt állítja,hogy az xbox live-on élvezetesebb játszani mint a Play Station NET framework-jén (nem én állítom ezt).Na mindegy ,ha tudnák rászánni konzolra pénzt és eredeti játékokat vásárolnék,akkor PS3
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást.
2010. jan. 17. 13:34
3/3 Fkris válasza:
Ha Flah-elt a boxod nehogy felmenj live-ra mert bannolnak,igen a MS már meg tudja különböztetni a flash-elt és a nem falsh-elt gépeket.
A PS network ről meg annyit h nemsokára az is fizetős lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!