Az Xperia Z3-at várhatóan mikor fogják bejelenteni?
Figyelt kérdés
Én nem tudok róla semmit, csak azt hogy valószínűleg IP 68-as szabványt fog kapni, ami ugye az Xperia M2 Aquán keresztül vezetett be. Szerintetek kijön már Szeptemberben?2014. aug. 29. 16:49
1/2 anonim válasza:
Mi vagyunk mi, jósok? olvasunk a gyártók gondolataiba? mi vagyunk a tervezők? (költői kérdések)
Ja jövőhónapba, nincs fél éve hogy kijött a Z2, hova adnák ki már ki?! A Z1 és Z2 között legalább van fél év.
Google a barátod ha csak nem vesztél vele össze. ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon csúnyány összevesztem a Google-al. :(
A múltkor már az ask toolbar kezdőlapját adta be a böngészőm, meg akkor volt ez a jogdíjas dolog jutbobon. Pedig már 9ésfél éves vagyok.
Na akkor most viccet félretéve, azért írtam ki a kérdést, mert személy szerint semmi infót nem találtam róla, pusztán a hardverről némi keresgélés után. Lehet hogy én kerestem rosszul, sőt mostmár biztos is, de akkor viszont bemegyek a Telekomhoz és elhozok egy Z2-t ha úgy néz ki nem jön.
2014. aug. 31. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!