Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A SIMS 3-ban miért nem lehet...

A SIMS 3-ban miért nem lehet leszállítani a képeket amiket készítettem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egyiptomban már 3-as vízum szinttel vagyok és kaptam egy (pontosabban 2 ilyen van) olyan küldetést, hogy fotózni kell bizonyos dolgokat. Az egyik a "Sírtúra brossúra" nevű küldetés, ahol először egy padlókapcsolót kell lefényképezni. Elmentem az alaptábor melletti sírba (Felfedezés sírja) és csináltam képet a legdrágább fényképezőgéppel, de nem fogadja el, a számláló sem változik ugyanúgy 0/1. Csináltam már képet a másik két fényképezőgéppel és az okostelefonnal, de azokat sem fogadja el. Ugyan ez van egy másik küldetésnél is amikor, egy simet kell lefényképezni, akkor sem fogadja el. Mi lehet a baj?

2014. aug. 29. 14:28
 1/4 anonim válasza:

Erre én is kíváncsi lennék. Szintén Egyiptomban kellene lefényképeznem egy kincsesládát, de már több tucatot készítettem, akkor sem változik semmi. Ugyanez volt a helyzet, amikor a parancsnok számítógépét kellett hackelni, az sem sikerült. (A játékállást nem mentettem el, gondoltam majd elvállalok egy tuti biztosat..) Arra gondoltam, hogy nem vagyok elég jártas a fotózásban - tényleg nem voltam-, hazamentem, feltornáztam magam 10-es szintre, már mindent többféleképpen le tudok fotózni, de azt a fránya kincsesládát most sem fogadja el.

Már ketten várjuk, hogy "megmentsenek" minket. :)

2014. aug. 30. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
ki kell írja kincsesláda, különben nem fogadja el. egyébkétn ha egyik küldetéssel nem boldogulsz, érdemes dobni és kérni egy másikat
2014. aug. 31. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

az a feladat bugos

egyébként ahogy írják ki kell szedni a képet a kamerából

2014. aug. 31. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

I had both happen to me since most recent updates and this fix worked for both. I just finished the Queen quest - here is how I solved the issue:

I dragged all of the pics of the person that I took out of the camera, but that still didn't fix it. I then deleted all the other pics out of my camera (although I could have just as easily moved the pics to my inventory). The instant I deleted the pics, the deliver photo icon became active and I was able to complete. I repeated the same process for the take a pic of a treasure chest quest.

Hope this helps!!

2014. aug. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!