Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet megszokni a tabletr...

Hogy lehet megszokni a tabletről tanulást?

Figyelt kérdés

Eddig is tanultam rajta néha (inkább előadásokat és rövidebb dokumentumokat olvasgattam) , de most úgy néz ki, hogy nem fogok tudni megvenni pár könyvet, ehelyett pdf-ként rátöltöm őket, illetve bescannelem.

Retinás ipadről van szó, szóval a szemem nem bántja, de akkor sem olyan, mint papírról tanulni :(

2014. aug. 29. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:

teljesen igazad van, de ez a jövő, ezt kell szeretni(megszokni)

nekem is egy kiváló minőségű tabletem van, minden könnyen elérhtő, de az papír az mégis más..asszem több évtized kell az átállához.

nemsokára megszületik az a generáció, amelyik nem fog papírt a kezébe, csak képernyőt.

Valamit biztosan kitalálnak a papír védelmében, mert még sokan nem tudjuk(tudják) feldolgozni annak hiányát.

csakhát... már "trendi", hogy wifi-tablet-laptop nélkül nehéz élni... :-)

2014. aug. 29. 05:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudom megszokni. Inkább kifizetek ezer párszáz forintot a nyomtatásért, vagy kétezret, csak ne kelljen gépen, táblán tanulni, mert az nem megy. Nekem egyszerűen hiányzik, hogy gyűrhessem a papírt, szöveg kiemelőzzek, stb. A tábla ilyen szempontból nekem még egy kicsit "személytelen".
2014. aug. 29. 10:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak itt tízezrekről van szó... :(

Én is nagyon hasznosnak tartom a tabot, rengeteg dologra lehet hasznalni, olvasni is szoktam rajta.

De a tanulás az más. Lapozgatnom kell, jegyzetelni és legalább 3 színnel kiemelni :D

Ha tabletről tanulok, egyszerűen nehezebben megy a fejembe, nem tudom,miért.

2014. aug. 29. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, igen. Merthogy ezeket nem lenne értelme fekete-fehérben kinyomtatni, a színes meg baromi drága.
2014. aug. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!