Milyen laptoppal járok legjobban? Általános felhasználásra kéne, max.120 ezer.
Ha új laptopot akarsz, és azt akarod, hogy időtálló legyen, akkor szerintem többet kell rá áldoznod. A 120 az a tényleg az alsó kategória, nem éri meg szerintem.
Én azt ajánlom neked, hogy vegyél egy használtat 120ért, remek hp elitebookokat kapsz ennyiért (abban pl már dedikált nvidia videókártya is van, jó kis procikkal).
Én mikor anno laptopot vettem uez volt. Hallani sem akartam a használtról, és én 150ért néztem max. Fél év keresgélés után vettem egy lenovo z500-at 190ért.
Kb amitcvennél 120ért, 50ért megkapod használtan azt a teljesítményt, ha kicsit még lejjebb adod, akkor 30ért is vehetsz tűrhető használt laptopot, de én inkább a 80-120 ezres high-end használt laptopokat ajánlom.
Szerintem egészen otthon vagyok azutóbbi időben a laptop árakban, teljesítményben, utolsó 1 évben 3mat vettem (magamnak, ismerősöknek), de persze ez csak jótanács, a döntés a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!