F.S.G. kérdése:

Milyen okosórát vegyek?

Figyelt kérdés
Nekem legjobban az LG G Watch tetszik meg nem csak azért venném mert tetszik hanem mert másik óra nem is lenne kompatibilis az én telefonommal mert LG G2-m van és ezért nem tudok venni samsungot vagy Sony-t mert ha Samsungot veszek az csak Samsunggal lehet kompatibilis szerintetek milyet vegyek ?

2014. aug. 23. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmilyent.

Minek? Mire akarod használni?

Arra felesleges, hogy a telefon (ami a zsebedben,táskádban van, BT közelben, mert azon kapcsolódik) elővétele nélkül lásd a kisméretű kijelzőn az fb üzeneteket.

Tudod az órával kezelni a nálad levő telefont... na és? ennyi erővel elő is veheted.

Egyenlőre még nem sok értelme van.

/van nekem is okosórám, igaz egy régebbi, butább Sony, ennek tapasztalatai alapján írok/

[link]

2014. aug. 23. 11:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van :/
2014. aug. 23. 12:52
 3/3 anonim válasza:
Vegyel Tillion y301et. Abba tudsz tenni sim kartyat es nem kell okostelefon egyaltalan. Android van rajta, wifi, bluetooth gps miegymas, tudsz netezni mailezni meg mindent amit androidon lehet.
2014. szept. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!