Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés
a Tabletet játékra használnám,ehez igazodva várom a kérdésemre a választ.

2014. aug. 18. 16:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
játékra egyértelműen ipad mini retina
2014. aug. 18. 16:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Most Huawei mediapad 10 link lte-t néztem,szerintetek ez megfelelne a célra?
2014. aug. 18. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem. Droidra amugy is gyengebb a jatekfelhozatal, ez meg nem egy erös tablet.
2014. aug. 18. 16:25
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem,tehát mindenféle képpen ipad mini?
2014. aug. 18. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:

szvsz ja, de majd jön mindjart valaki aki elmondja h nem is ugy van az, es droidra is vannak jatekok...

nekem pl a hearthstone baromira hianyozna droidon, de nagyon sok az ios exkluziv cim (es nem nagyon van olyan ami droid exkluziv lenne). Raadasul ios-en mivel keves az eszköz ezert 1000% h minden jol fog menni a kütyün, mig droidnal ez nem biztos (hiszen függ a hardveredtől)

2014. aug. 18. 16:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Most akkor nem tudom dönteni,hogy melyik éri meg jobban,a huawei vagy az ipad mini? Meg a másik, hogy sima ipad mini vagy az a retina? sok a különbség a kettő között? vagy csak a név és a kijelző nagysága?
2014. aug. 18. 16:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Van:

ipad mini - ezt nem szabad megvenni, gyenge és ma már nem túl szép a felbontása, ráadásul alig olcsobb mint a retina

retina ipad mini - 8 colos, valami brutálisan szép képe van, és ugyanaz a hardver van benne mint a legujabb ajfonban. gyak bármilyen programot nézel az appstoreban (illetve az elkövetkezendő 2 évben) az tuti h menni fog rajta akadasmentesen (hiszen perpill ez a legerösebb eszköz)

ipad air - ez meg a 10 colos verzioja az ipad mininek. nagyobb, drágább. ennyiben különbözik. ha jobban szeretnel 10 colos tabletet akkor ezt valaszd.

2014. aug. 18. 16:38
 8/14 anonim ***** válasza:
de ha ki tudod varni az oktobert akkor jönnek ki az uj ipadek, tehat a jelenlegi szeria ara esni fog vagy 20-30 ezret.
2014. aug. 18. 16:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves válaszolónak az útbaigazítást! :) Ment a zöld pacsi
2014. aug. 18. 16:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak 1 valaszolo volt (en), tehat ha masok velemenyere is kivancsi vagy akkor meg vard ki a veget :)
2014. aug. 18. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!