Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPad air jailbreak? Többi lent!

IPad air jailbreak? Többi lent!

Figyelt kérdés
Venni fogok egy iPad air-t vagy egy iPad minit es mindenki mondja hogy jailbreakeltessem.Ha jailbreakelem akkor minden alkalmazást ingyen le tudok tölteni? Es ez hogy van? Válaszokat elore koszonom:)

2014. aug. 16. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nekem is iPad Air-em van de én féltem jailbreakelni mert azért mégis csak 15000 Ft ot nem akarok kidobni a kukába...Ezért az Ipadröl felmenntem erre az oldalra: [link]

Letöltöttem az alkalmazást és ez egy ugyan olyan alkalmazás mint az App Store csak itt minden ingyen van..Nem kell megijedni hogy koreai mert nagyon jó és tényleg minden ingyen van és ettől nyugodtan lehet visszaállitani az ipadet(jailbreak esetén nem lehet)és ha akarsz akkor ugyanugy az app storeból is tölthetsz le tehát felesleges a jailbreak .Remélem segitettem

2014. aug. 16. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
jailbreak után is ugyanúgy lehet visszaállítani, csak készüléken tilos.
2014. aug. 16. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várj vele pár hónapot vásárlás után. Előbb szokd meg, hogy mit tud eredetileg, aztán csak olyan programokat (tweakeket) telepíts, amire tényleg szükséged van.
2014. aug. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!