Vannak régebbi avi és újabb avi kiterjesztésű filmjeim, de a régebbiek egy részét az újabb asztali DVD lejátszóm (ORION) nem tudja lejátszani. Valami beállítási probléma lehet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 22:36
1/7 Come back válasza:
Egy kiterjesztése van az avinak, az avi. Tudtommal nincs olyan hogy Régi vagy új avi. Lehet, hogy az mkv kiterjesztésre gondolsz, azt nem fogja lejátszani. Beállítani pedig nem lehet, hogy mit játszon le!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem mkv, hanem avi. Az előző lejátszóm az újabbakat nem tudta lejátszani, gondoltam ezzel majd megoldom a problémát, de nem sikerült.
2014. aug. 14. 09:30
3/7 Come back válasza:
Még mindig nem értem. Mi az, hogy új avi vagy régi avi? Hogyan tudod megállapítani, hogy melyik a régi?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom megállapítani, csak van olyan lemez, amelyiket kb. 3 éve írtam és van amelyiket ebben az évben. És a régebbiek közül van, amelyikre azt írja, hogy nem támogatott fájlformátum. De akkor ezek szerint én vagyok az egyetlen, akinek ilyen problémája van?!?
2014. aug. 15. 13:08
5/7 Come back válasza:
Szar minőségű a dvd! Ezért nem játsza le, 3 évet nem bír ki egy gagyi Lemez. Írd meg újra ugyanazt a filmet egy másik friss lemezre és működni fog, le fogja játszani.
6/7 Kaarla válasza:
Ez sem igaz, én pendrájvról próbáltam lejátszani egy avit, és nekem se vitte végig
7/7 Come back válasza:
Én amikor ezzel a problémával reklamáltam jó pár éve, azt mondták, hogy csak kép és zenelejátszására alkalmas az usb. TEHÁT MINDEN IGAZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!