Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van az autó rádióján Rca...

Van az autó rádióján Rca kimenet mélynyomóhoz, de nincs erősítőm, ha így rákötöm szólni fog? Kár fog tenni benne?

Figyelt kérdés

Van egy jó kis hifirendszer a kocsiban csak a hangszórók elavultak már... Most kaptam egy mélyládát, de nincs erősítőm hozzá.

Ha csak az rca kimenetbe rákötöm nem fog valami kárt tenni a hifiben, vagy egyáltalán szólni fog?

Köszönöm :)

2014. aug. 13. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem egyáltalán nem fog szólni. Az erosito csinal az rcan kijovo kis jelerossegbol nagy jelerosseget a hangszoronak. (Nemi paraszti esszel azert lehet kovetkeztetni arra, hogy ha egy 1dines fejegyseg terfogatra kb egy liter nagysagu és a legtobb autoba valo melylada erosito meg ranezesre annak a tobbszorose, akkor abban csak van valami varazslat, aminek kell a sok hely.)
2014. aug. 13. 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam valóban nem szólt, de az egyik hangfal helyére bekötöttem és így szól erősítő nélkül, és be lehetett állítani a magnón hogy az egy mélynyomóként üzemeljen már mint a kimenet! De köszönöm! :)
2014. aug. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!