Msebi06 kérdése:
Ps2 softmod miért nem működik?
Figyelt kérdés
Vettem egy softmoddolt ps2t, amivel tökéletesen tudtam játszani pendriveon. Unokaöcsémék is vettek egyet softmod nélkül, gondoltam átmásolom nekik, de sikerült enyémet is elrontani. Leformáztam a memkártyákat, kiírtam cd-re amit ki kellett, telepítettem rájuk, és most bejön a bővített menü, de a hdloaderre mikor rámegyek, akkor csak sima beállítások menük jönnek be, nem az a psp fajta. Másik honlapon találtam olyat, hogy a hdloader.elf fájlt kell lecserélni, meg is tettem, de így meg mikor rámegyek a hdloaderre azt írja az eszközt nem lehet felismerni. Mitől lehet ez? Esetleg rossz hdloader.elf fájlt másoltam át?2014. aug. 12. 11:46
1/3 anonim válasza:
mer vedd meg a játékot a boltból azért
2/3 anonim válasza:
1# te se mondod komolyan... vegyen 100 forintot érő játékokat 2-3 ezerért?
3/3 A kérdező kommentje:
Főképp, hogy a ps2 se mai darab, az olvasófej bármikor befuccsolhat, meg 100ftnál tényleg nem érnek már sokkal többet. Egyébként meg első nem ez volt a kérdés, hogy megvegyem-e.
Sikerült megcsinálni, egyik fájlt kb 5. helyről leszedtem és már megy.
2014. aug. 21. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!