Lehet bármilyen baja a Samsung LED Tv nek ha két nagy Jamo 170 es hangfal van mellette?
Figyelt kérdés
Elég hangosan szoktam a jamot hallgatni. Ez tönkretehette a tv-t?(nem tudom máshova tenni a hangfalat csak a tv mellé fér el.)2014. aug. 11. 19:36
1/3 anonim válasza:
Hát. Az erős rezonanciától érintkezési (kontakt) hibák keletkezhetnek a panelok forrasztási helyein vagy a kijelző csatlakozási pontjain.
2/3 A kérdező kommentje:
ööö ezt eltudnád légyszíves magyarázni kicsit érthetőbben? (Nem nagyon értek az elektronikai dolgokhoz.) A Tv már egy ideje azt is csinálja,hogy mikor például sétál az ember akkor a haja körül hátul ilyen lillás csík jelenik meg mintha húzná a haját 1-2 mp re. Ezért vittem már szervizbe is de azt mondták nincs baja neki...
2014. aug. 11. 20:09
3/3 anonim válasza:
A tévé a hangfal üzem közbeni "remegését" (rezonancia) átveszi és ugyanolyan ütemben rezegnek benne az a panelba beforrasztott alkatrészek mint ahogyan a hangfal. Emiatt a alkatrészek beforrasztott lábai körül hajszálvékony (sokszor még ennél is vékonyabb) repedések keletkeznek. Emiatt az alkatrész lába nem fog érintkezni a forraszanyaggal Így a készülék meghibásodik és működésképtelen lesz.
Ha nem üvöltetted a nagy teljesítményű hangfalakat csak amolyan normál szoba hangerőn hallgatod nem lesz gond.
Vagy tedd távolabb a hangfalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!