Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sennheiser cx 275s fülhallgató...

Sennheiser cx 275s fülhallgatóhoz mi célt szolgál az adaptere?

Figyelt kérdés

MA vettem ezt a fülhallgatót, van a dobozában egy kb 3-4cm-es (hoszabbító jellegü) adapter.

Ugyanugy 3,5mmes jack aljzata és dugója van, tehát nem adapter szerepét tölti be.

Viszont ha ezt bedugom a telefon és a füles közé, irgalmatlan rosszul, nagyon viszhangosan szól.

Mi célt szolgál akkor?

2014. aug. 11. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyenes dugót könyökké alakítja. Mást szerintem nem tud. A tied úgy látszik hibás darab. A használati sokat segít ilyen esetben amúgy.
2014. aug. 11. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam elsőnek, hogy talán a csatlakozó törését akadályozza meg, de mégse.

Az érdekesség még az, hogy 2.1 + telefon közé dugva semmi változást nem mutat, csak ezzel a fülhallgatóval, fogalmam sincs miért..

HAsználati sajnos nincs, legalábbis nem magyarul..

2014. aug. 11. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!