Nero333 kérdése:
Melyik ps3 játékot vegyem meg?
Figyelt kérdés
Használtan venném kb 5-7 ezer forintért. A fifa,a grid a read dead redemption a last of as és a skate 3 megvan, most mire gyűjtsek?2014. aug. 10. 09:10
1/6 anonim válasza:
egy GTA-ra! azok nagyon jók a 4 vagy 5-re
2/6 anonim válasza:
Ennyiért az összes játék szóba jöhet, max a nagyon újak, amik még 7 ezernél is drágábbak, szóval amit akarsz.
PS3 exkluzívokat érdemes lenne megvenni, Uncharted széria, God of War széria, Gran Turismo 5-6, Killzone 2-3, Demon's Soul, Infamous 1-2, LittleBigPlanet részek, stb.
De rengeteg jó játék van, mindegyiket nem tudom felsorolni.
3/6 TaKy99 válasza:
4/6 Jack Alvin válasza:
LEGO játék(pl.:Batman,Marvel,Star Wars,Lego Movie)
GTA
Assassin's Creed
Watch Dogs
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindent. De most légyszives olyan játékot mondjatok ami mondjuk a multyplayer miatt nagyon jó. Csak mert ami nem azt gépre is le tudom tölteni. És fiizetni feleslegesen nem fizetnék.
2014. aug. 12. 08:52
6/6 zsoltvok válasza:
Konzolkirály.hu ott vannak!
Battlefield 4 , wrc Call Of Duty Modern 2,3 Battlefield bad company 1,2! Need for speed-ek!
Remélem segitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!