Mit lehet tenni a szülőkkel? (bocsi a téma miatt)
Igazából nem az a kérdésem hogy hogyan kell, meg stb.
Egyébként ha már ez, akkor elég jó érzékem van ezekhez, a távirányítós autók irányítasát 4 éves korom óta kenem, 5 évesen kaptam egy nagyobb, komolyabb terepjárót, most vagyok 15, azóta is meg van, működő képes.
2 aksis, konnektoros, nagy méretű, elég drága cucc volt, már AKKOR.
Na jó tudom, ez nem lényeg, de szeretem még ezt is.
Aztán most van egy szobai helikopterem, hát azért nehezebb volt, de már az is nagyon megy.
Szeretnék megint eggyel feljebb, a repülőkhöz lépni.
Egy Cessna Brushless készletre gondoltam így első repcsiként, de sajnos ez is elég drága, mivel alapból egy drága hobbiról beszélünk.
De nem is ez a baj. Hanem a szülők.
Ők szokás szerint marhaságnak gondolják kiadni ennyi pénzt szimplán szórakozásért, ugyanezt gondolják a számitógépről, a lapos TV-ről, a játékkonzolokról ne is beszéljünk.
Sosem várom el tőlük hogy ilyen nagy dolgokat vegyenek, ha szórakozás, akkor általában max. 5000 Ft-ot adnak/költenek rám.
De ha gyűjtöm akkor meg:
Jaj, kell az iskolára, ruha kell, ezt vegyél inkább blabla.
Már a rohadt strandra se megyünk el csak azért mert minek.
Magyarul: Nagyon nagyon ritkán költenek luxusra, hát mi lenne, ha felhoznám nekik, hogy mit akarok venni.
Na meg persze nekem kicsi koromban volt még egy ilyen gagyi Air Hogs játék repülő, ami persze parasztvakítás volt, MINDEN tulajnál, és persze a szokásos gondolkodásmód az, HOGY MINDEN REPÜLŐ EGYFORMA.
Képzeljétek, azért nem cseréljük le a nappaliban a 10 éves TV-t mert ugyanazt látjuk rajta mint a többin.
Mit lehet csinálni? Mit tegyek?
Erről nem tudok konkrétan beszélni velük, mert nem jó, akkor is csak néznek előre, hogy ezen a TV-n is látom, meg azon is, ÉS MÉG NEKEM MONDJÁK, HOGY ÉRTSD MÁR MEG HOGY UGYANAZ.
Olyan ideget vet belém, hogy a haverok már a házimozinál tartanak, csak azért mert én idióták közt élek.
Anyám elbénázik félévente egyszer a számítogépnél, apám azt se tudja hogy kell bekapcsolni.
Ebbe csak annyi a jó, hogy én döntöm el, hogy kezelem a gépet, meg az elektronikus cuccokat, mivel csak én értek hozzájuk, így nálam van a gép is, enyém.
Na jó, azért szinte, amire gyűjtök, azt megvehetem, mert van márkás cipőm, azt is megengedték, gamer gépre gyűjtsek, meg saját TV-re a szobámba.
És most hogy így visszaolvasom, inkább le se írtam volna, mert nincs okom a panaszra, de kitörölni már nem akarom.
Igazából a baki az a repülő, ezt hogy közöljem?
Nem vagyunk szegények egyáltalán, olyan átlagosak, de azért mégis vannak időszakok amikor lejjebb, de még akkor is megvan mindenre amire kell.
Csak ők sosem költik luxusra, még ha az 5000 forint is, de más meg 10 ezer, arra elköltik.
De hogy ha felnőtt is vagy, akkor megvehettek mindent, akármilyen drága cucc, nem kellett gyűjtened rá, azért írsz ilyen könnyen.
Gondolom én
"De hogy ha felnőtt is vagy, akkor megvehettek mindent, akármilyen drága cucc, nem kellett gyűjtened rá, azért írsz ilyen könnyen.
Gondolom én"
Figyelj csak kicsi. Én már kb 16-17éves korom óta dolgozom. Annó munka mellett végeztem el 2 szakmát.
Én nem tv-re meg konzolra gyűjtöttem a te korodban, hanem Plc programozó KÁBELRE, ami kerül annyiba mint egy full hd tv, elhiheted...
Az írásod alapján egy kis nyálgép vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!