Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen fejhallgatót, esetleg...

Milyen fejhallgatót, esetleg fülhallgatót vegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Imádom a jó minőségű zenét, ezért valami komolyabbat szeretnék venni elsősorban utcára+otthoni használatra. Amik számítanak: jó hangszigetelés, basszus, kinézet, és 100%ban a magas hangélmény. Jelenleg egy SteelSeries Siberia V2-esem van, valami ilyesmi kategóriát keresnék csak utcaira, telefonhoz (note3) vagy ipodhoz. Esetleg ha ipod kompatibilis, még jobban örülök :D. Ár az olyan 30 körüli a max amennyit rá szánok, többet nagyon nem, hisz nem hinném hogy ha egy mikrofonos fejhallgató 25 ből megvolt, akkor többet kéne fizessek egy utcaiért :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

U.i. Skullcandy szóba se jöhet, 1x vettem fülhallgatót, 2x vittem vissza 3 héten belül. Amiket néztem eddig az AKG (nem láttam egyetlen egyet se ami tűrhetően nézne ki), és Beats (nem igazán tudom melyik lenne jó számomra, és az ára kicsit magas, de ha onnan mondtok egy 45-50 körülit szerintem 30 körül megtalálom ^^)

2014. aug. 9. 02:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!