Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb fülhallgató...

Melyik a legjobb fülhallgató 5000ft alatt?

Figyelt kérdés

ezt a kettőt néztem ki igazából, melyik lenne a jobb?

Sony MDR-EX50LP [link]

JVC HA-FX101 XX [link]

ezeknél jobb van 5000 alatt?

2014. aug. 8. 21:48
 1/3 anonim válasza:

Mint dj,en neked a skullcandy Fuleseit ajanlanam... Pl a skullcandy jib a mediamarktban 3500-ft. De a pioneer sem rossz.

Ha pedig jvc es sony kozul kellene valasztani akkor sony :)

2014. aug. 8. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
és mivel jobb vagy rosszabb egy fejhallgatótól? most egy maxell retro dj fejhallgatóm van, ezek amiket linkeltem ezek a fülhallgatók jobbak mint a retro dj? vagy teljesen más kategória egy fejhallgató meg egy fülhallgató
2014. aug. 8. 21:55
 3/3 Flash! válasza:

Hát más kicsit a feelingjük ez olyan minthogy egy harley vagy egy bugatti veyron ad nagyobb élményt..

Retrodj-nél szerintem nem sok szebben szóló fejhallgató van, nekem volt 1,5évig nyúztam.Imádtam. Viszont vettem 9 000ért philips fülhallgatót vissza is vittem, a magas túlhangsúlyozott a mély túl mély, a közép meg elvész mindez úgy, hogy egyébként nem mosódnak torzulnak a hangok, de valahogy az egész mégis zavaró.

Most JBL-em van 8k volt,és korrekt.

Denon agybadugósakat néztem 7ezerért azthiszem, az nem tudom milyen lehet, merthát azért csak Denon mégha nem is kerül 50000be...

2014. aug. 9. 04:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!