Xbox360--------------PS3 Mi a különbség és ti melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
Még azt hogy honnan tudnám megrendelni aalpból flashelve.
Tudom sok kérdés,de nincs tapasztalatom és egy konzolvásárlást tervezek amint megfelelő információkat gyüjtöttem.Ugyhohy légyszives ne csak 2 választ lássak.
Nagyon köszönöm:Bence
2010. jan. 12. 18:48
1/5 anonim válasza:
PS3 a jobb.ÉS flashelve sehogy ne mtod alapból megrendelni, mert az illegális.De PS-nél chippelésnek hívják nem flashelésnek :)
2/5 anonim válasza:
ha van benned annyi hogy becsületesen megvennéd a játékokat akkor ps3-at vegyél, blu-rayt használ sokkal jobb, erősebb hardver, nekem nagyon bejön. ha 200 játékkal játszol egyszerre akkor vegyél x360at. nem szeretem buta microsoft ha ilyenekkel akarok játszani akkor azt számítógépen is megtehetem, meg ez hogy még dvd-t használ az a jelenben jó, de a blu-ray amikor tényleg bejön és elterjed sokkal jobb lesz.
3/5 anonim válasza:
A PS3 technológiailag jobb, de azt viszont nem lehet chippelni. Tehát PS3 jobb, de ahhoz csak eredeti játékokat lehet használni, XBOX360 kevésbé jó, de azt lehet flashelni. Ezért veszik többen a boxot.
4/5 anonim válasza:
19:00 Jól írja.
Én is x-et akartam venni, mert nincs pénzem még játékokra is, de egy ps3-ra sokkal jobban vágyok, ezért inkább nem veszek x-et, mert csak megbánnám.
Mindig mindent letöltök, de a ps3-mal olyan jó munkát végeztek, hogy megérdemlik, hogy eredetibe megvegyem a cuccost, és megéri az árát.
Első:
Nem minden PS-nél hívják chip-nek a feltörést, mert PSP-n is flash van.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a PS3 a jobb,a box 2ev mulva lejart lemez lessz szemben a PS3-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!