Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezzel az autó magnóval jók...

Ezzel az autó magnóval jók lennének ezek a hangszórók szobába?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy autó magnóról működtetni 2 álló yamaha hangfalt a szobámban. A tápellátás meg lesz oldva egy 500w-os pc táppal csak az lenne a kérdésem,hogy jók e ezek a hangszórók hozzá. És elég erős az erősítő a magnóban?

2014. aug. 7. 13:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Az autóhifi:( [link] és mellé a hangfalpár:( [link]
2014. aug. 7. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt jó a linkje a hangfalpárnak: [link]
2014. aug. 7. 14:01
 3/8 dirtboy ***** válasza:

a magnók erősítője csapnivaló minőségű és kb 15Wot bír kiadni,ráadásul még csak nem is a szokásos autós 4ohm lesz hanem 6ohm-os hangfalra tennéd

gondolod ez jó lesz neked?

2014. aug. 7. 14:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy jó-e nekem épp ezért kérdeztem,de a pioneer magnó az nem csapnivaló szerintem.Köszi a választ igazad van mert az ohm nem megegyező,de milyen hangszórót ajánlanátok nekem ez a magnó mellé?
2014. aug. 7. 14:19
 5/8 dirtboy ***** válasza:

már mért ne lenne csapnivaló?

egy fejegység erősítője nem minőségi,legyen az pio vagy akármi,nem arra van kitalálva hogy erről normálisan lehessen zenélni.

egy jó hangú,drága fejegység /amit kinéztél nem az/ nem attól jó hangú és minőségi mert a benne lévő kis végfok annyira jó lenne,pont ugyan olyan sz ar a 100ezres fejben lévő is,egyszerűen képtelenség fejegységbe rendes erősítőt építeni mert nincs neki se tápkábele,se hely nincs,se megfelelő hűtése nem lenne.

a fej azért van hogy normális minőségű jelet adjon az erősítőnek,de nem a fejegység erősítőjének hanem rca-n a rendes erősítőnek.

tehát egy jó fej azért jó fej mert nem rontja le a lejátszandó hanganyagot,de azt csak akkor hallanád ha nem a fej végfokáról szólaltatnál meg hangszórót.

nem muszáj persze hinni nekem,vedd meg és hallgasd meg felőlem.

2014. aug. 7. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem miről beszélsz most már,az autóhifire erősítőt kell kötni,hogy jó hangzást érjünk el mert az nem képes arra,jól értelmeztem? Tehát akkor nem jó szobába ez a magnó,esetleg tudsz ajánlani valami jó erősítőt a 2 hangfal mellé?
2014. aug. 7. 15:07
 7/8 dirtboy ***** válasza:

igen,jól érted

ez a fejegységes dolog csak úgy tud működni ha be iktatsz egy autóserősítőt is.

ezért is van hogy nem olcsóbb autós dolgokkal megoldani mert látod kell tápegység,fejegység,erősítő,tápkábel stb,holott vennél egy szobai erősítőt és gépről stb tudnál zenélni,egy jó hangkártya kell aztán máris jó,mehetnek a flac-ek.

szobai cuccokban gondolkozz,jobban jársz.

szobaiban viszont már nem tudok majd segíteni neked,én csak autóhifivel foglalkozok.

2014. aug. 7. 15:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ sokat segítettél.
2014. aug. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!