Xbox live probléma (többi lent)?
Hello! Csak nekem nem megy az xbox live?
ami ezen a képen van az normális, vagy csak én nem tudok felmenni?
Nekem ilyenem van jelenleg:
Games fülbe bal oldalt a kis kockákba, ahol amúgy játék ajánlatok szoktak lenni kiírja szürkébe hogy"recomendation not aviable", my games-be a játékaim borítói el vannak tűnve, csak 1-2nek látszik. Ha a Games With Gold játékot le akarom tölteni akkor 80070078 hibát kapok, ha játék detialokba megyek akkor csak play now és delete van ott, a galery, eltölthető tartalmak, stb el van tűnve. a játék keresőbe meg bármit beírok nem talál rá semmit. neked ezek nem állnak fönt?
Most olvastam:
"A(z) Vásárlás és tartalomhasználat jelenleg nem érhető el.
A felhasználók a következő szolgáltatások esetében tapasztalhatnak nehézségeket:
Letölthető elemek vásárlása
Feltöltőkártyák vagy kódok használata a letölthető tartalmak vagy Xbox LIVE előfizetések kifizetéséhez
A problémáról tudunk, és dolgozunk a megoldásán. Elnézést kérünk, ha ez a helyzet esetleg kellemetlenséget okoz, egyben köszönjük a türelmet."
Jaja :)
Több alkalmazás, minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!