Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha most 15ezerért veszek egy...

Ha most 15ezerért veszek egy gépházat, akkor mondjuk fél év múlva nem kell majd másikat vennem?

Figyelt kérdés
Tudom hogy számít a márka és nincs százezrem venni egy nagyon márkásat, de 15-ért is lehet olyat kapni ami jó és túlél minimum 2 évet? (Nagyon nem èrtek a gépekhez szóval ha vennék akkor a bátyám szerelné be meg ilyenek, szal lécci ne kérdezzetek olyat h mit tudom én micsoda mekkora vagy mi :D köszi) 15-nél többet nem szívesen szánnék rá, de nem baj ha kevesebb :p

2014. aug. 7. 05:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni h azt se írjátok h miért nem beszélem meg a bátyámmal ezt, mert oke ért hozzá, de érdekel más véleménye is+ő azt mondta 20ezernél kezdődik(használtan!!) és jelenleg az az 5 ezer is sok.
2014. aug. 7. 05:35
 2/4 anonim ***** válasza:

mi a franctol romlana el 1 gephaz? 1x esett be a gomb, huha kicsereltem. mi tud elromlani?

vagy taposat veszel, masra nm tok gondolni!

2014. aug. 7. 06:29
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
A teszkós gépek kb 2000Ft-os háza is működik sok évig.
2014. aug. 7. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb 10 éve ugyanaz a ház van, csak a belseje cserélődik.
2014. aug. 7. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!