Vettem egy használt iPad2-őt, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Használtan vettem, minden rendben volt vele, de egyszercsak kiírta hogy elveszett módban van, és jelszót kért, cvsináltam iTunes-al visszaállítást de mostmár a bekapcsolásnál is Jelszó meg felhasaználó név kell, hogy tudnám kiküszöbölni?? van erre valami megoldás??
ÉS!!!! mielött valaki azthinné loptam.....NEM...NEM loptam használtan vettem, de már megbántam.
2014. aug. 6. 12:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem ebben csak egy hivatalos Apple szervíz tud segíteni. Valószínűleg eladás után bejelentette a régi tulaj, hogy ellopták a készüléket, és ezért az Apple letiltotta.
2/7 A kérdező kommentje:
De nem kaptam hozzá semmit, és adásvételit is írtunk akkor miért vágott volna át??
2014. aug. 6. 17:34
3/7 anonim válasza:
Láttad a személyijét vagy csak ráírt valamit a papírra? Lehet, hogy az lopta, aki eladta neked...
4/7 A kérdező kommentje:
Láttam egyeztettünk mindent :S
2014. aug. 7. 00:23
5/7 anonim válasza:
Az eladót nem sikerül elérni? Szerintem tőle kellene megkérdezni
6/7 A kérdező kommentje:
Már elértem, visszakaptam a pénzem ő meg a gépet.
2014. aug. 7. 10:47
7/7 anonim válasza:
Akkor jól sült el, már tudod mire figyelj, állítsatok be saját AppleID-t használt vásárlásnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!