Létezik Set Top Box-hoz való olyan kártya, amivel a kódolt csatornákat is lehet fogni havidíj nélkül?
Figyelt kérdés
Vidanetes set top boxom van, és érdekelne pár megoldás, hogy tudjam nézni a kódolt csatornákat, viszont horribilis a havi díjuk. Van erre valami áthidaló megoldás, vagy teljesen reménytelen az ügy?2010. jan. 12. 15:05
11/14 A kérdező kommentje:
Milyen szép és makulátlan az erkölcscsőszök élete! :D
2010. febr. 11. 17:13
12/14 anonim válasza:
Kábeles és digit akarsz nézni van ott digi kábel tv?mert ha igen és digit akarsz a fishing miat. Akkor menj fel a póznára és kösd át a digix elosztóra ha ott van szabad hely. Vagy mondd fel a vidát és fizess be a digire ennyit tudsz tenni remélem segítetem
Felelóséget nem válalok rá'én még ilsen nem csináltam ezzel jogilag elhárítottam magamról a felelőséget.
13/14 anonim válasza:
Van egy egyszerűbb is ha ott van digi kábel és ha mondjuk a szomszédodnak az van akkor egyszerűen elosztható akár száz felé is beszéld meg vele és max adsz neki egy kist pénzt érte vagy fogjatok 2-en össze és közösen fűzessetek be digi kábelre egyébként tudnám javasolni a UPC Direct-et (műholdas)
14/14 anonim válasza:
"Fizetnél azért, amiért egy másik felhasználójuk igen? Nem. Akkor kijátszod őket. Meglopod őket, csaló vagy."
Szerinted ők mekkora haszonkulccsal dolgoznak?200%?
Akkor ki rabol,kit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!